woensdag 22 oktober 2008

Educus winnaar.

Eerlijk is eerlijk, bij deze het originele bericht en link.
Succes Henk ...:;). Wel een vraag? "Wie is de dertiende, die (nog) niet meedoet en waarom niet? (Z!, klopt dit)

Ik zelf blijf nieuwsgierig hoe men omgaat met het onderdeel onderwijsmagazijn (cgo aanbod). Dat zat toch ook in de vraagstelling bij de kernregistratie (met open source?).

Kernregistratie is in mijn optiek niet zo ingewikkeld meer, we hebben immers al 8 jaar hieraan kunnen werken al of niet in noise en of peoplesoft of "met iets anders".

De combinatie met het aanbodmagazijn en de workflow is het te ontdekken terrein.

Uiteraard zal nieuwe technologie oplossingen geven, of met Educus of met Schoolmaster/magister, zij werken inmidddels aan silverlight met nieuwe kansen, let maar op!.

Dat de "oude" oplossingen aan het eind van hun levenscyclus staan is echter nu wel duidelijk. Daarvoor zijn dit soort successen veel te belangrijk.

En laten we hopen dat meerdere grote partijen blijven bestaan - naast elkaar-. Want concurrentie is het enige wat voor een service organisatie - en dat zijn ROC's - zeer belangrijk zal worden.

Hieronder het originele bericht.

------------------------------------------------------------------
Triple A kiest EDUCUS!

Als glorieuze winnaar is Educus, het samenwerkingsverband van Stoas Learning en Topicus, uit de bus gekomen in de spannende Europese aanbesteding van Triple A. Op prijs, prestaties en ontwikkelproces zijn de bedenkers van EduArte als beste beoordeeld.

Interim directeur Olaf McDaniel: ‘Wij zijn hier natuurlijk ongelofelijk trots op en kunnen melden dat in 2009 een vernieuwd Kern Registratiesysteem Deelnemers (KRD) beschikbaar komt.”

De Triple A instellingen


- Albeda College
- ROC Aventus
- Amarantis onderwijsgroep
- ROC A12
- Wellantcollege
- ROC Leiden


- ROC Rivor
- Da Vinci College
- Arcus College
- Deltion College
- ROC Horizon College
- Hoornbeeck College
------------------------------------------------------------------
lees verder

1 opmerking:

Anoniem zei

Dag Hans,

Bedankt voor deze felicitatie! Erg sportief ;-)
Blijf vooral de ontwikkelingen aan onze kant kritisch volgen, dat is jou wel toevertrouwd.
Ik heb in ieder geval mijn vetrouwen uitgesproken in de visie op het "moderne" applicatielandschap middels ons (SOA-georienteerde) EduArte concept. Ik daag jou en anderen uit een kijkje in onze keuken te komen nemen.... En ja, concurrentie op de markt houdt iedereen scherp!